Wah cantiknya cafe Tuan Amir ni. Customer nak datang makan rasa seronok je. Terima kasih Makwe ucapkan kepada Tuan Amir di Bukit Jelutong kerana memilih untuk menghubungi dan menggunakan perkhidmatan Makwe Engineering.

Kami berbesar hati dapat membantu mencantikkan cafe Tuan. Terang benderang Pabloz Cafe dari jauh pun customer tak sabar nak masuk.

Antara kerja yang team Makwe lakukan di Pabloz Cafe adalah pemasangan socket plug, pemasangan kipas gergasi, pemasangan lampu, membuat penyelenggaraan elektrik di cafe serta pemasangan point wiring baru. Staff di cafe sangat friendly dan telah berikan kerjasama yang baik dengan Team.

Kami doakan supaya perniagaan Tuan Amir sentiasa maju dan dilimpah rezeki yang melimpah ruah. Amiin.Cantikkan cafe customer ni lepas semua lampu dah kami pasang haa siap ada kipas gergasi lagi tau. Takkan nak tengok je?

Jom booking dengan kami untuk dapatkan servis yang terbaik dan mantap.

WhatsApp kami segera www.wasap.my/60176824232 – Encik Din.

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

×