Perkhidmatan Elektrik Wiring Pendawaian baru 3 bilik Ruang Tamu Condominium Cantara Residence damansara.

Beberapa minggu lalu, salah seorang team Makwe telah dihubungi dan beliau mengatakan hasratnya untuk menggunakan perkhidmatan Makwe untuk pendawaian 1 rumah di kediaman beliau di Cantara Residence, Damansara.

Setelah membuat site visit, kata sepakat telah dibuat dan beliau bersetuju untuk menggunakan perkhidmatan daripada kami.Setelah hampir seminggu team berkampung di Damansara bagi merealisasikan impian Tuan Muzakkir untuk mempunyai sebuah kediaman yang berkonsepkan showroom yang cantik.

Beliau request untuk membuat wiring satu rumah, pemasangan soket, pemasangan lampu chandelier, lampu eyeball dan lain lain. Akhirnya selesai tugasan Team Makwe di Damansara.

Tuan Muzakkir juga berpuas hati dan seronok dengan hasil kerja team yang kemas dan sempurna. Beliau juga telah berikan kerjasama yang baik dan memudahkan urusan team semasa disite. Terima kasih Tuan kerana mempercayai Makwe Engineering dan kami doakan supaya Tuan dipanjangkan umur dan dikurniakan rezeki yang tak pernah putus.

Amiin

Jom whatsApp kami www.wasap.my/60176824232 – Encik Din.

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Perkhidmatan Elektrik Juruelektrik Wireman Troubleshoot 3 Phase Denai Alam Shah Alam.

Selesai tugasan team membantu Tuan Ismail di Denai Alam, Shah Alam. Beliau request untuk team membuat pemasangan lampu dan kipas, pemasangan socket, supply lampu Led serta membuat electrical checking sekiranya terdapat wiring yang rosak atau bermasalah.

Terima kasih kami ucapkan kepada Tuan kerana membuat pilihan yang tepat dengan memilih kami untuk membantu menyelesaikan masalah tuan. Kami amat menghargainya dan Tuan Ismail juga telah memberikan kerjasama yang baik dengan team semasa kerja – kerja dijalankan.

Kami doakan supaya Tuan sekeluarga sentiasa dipanjangkan umur dan diberikan rezeki yang sentiasa berpanjangan. Amiin Tercari – cari wireman yang trusted untuk membuat pendawaian elektrik satu rumah? Kenapa nak susah – susah? Makwe Engineering kan ada. Jom whatsApp kami untuk booking tarikh dan dapatkan rundingan berkaitan dengan pendawaian elektrik. Kami bantu anda.

Jom whatsApp kami www.wasap.my/60176824232 – Encik Din.

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Perkhidmatan Elektrik Pendawaian Wireman Wiring Electrical Wiring Technicain Pasang Lampu Kipas Bukit Jelutong Shah Alam

Wah cantiknya cafe Tuan Amir ni. Customer nak datang makan rasa seronok je. Terima kasih Makwe ucapkan kepada Tuan Amir di Bukit Jelutong kerana memilih untuk menghubungi dan menggunakan perkhidmatan Makwe Engineering.

Kami berbesar hati dapat membantu mencantikkan cafe Tuan. Terang benderang Pabloz Cafe dari jauh pun customer tak sabar nak masuk.

Antara kerja yang team Makwe lakukan di Pabloz Cafe adalah pemasangan socket plug, pemasangan kipas gergasi, pemasangan lampu, membuat penyelenggaraan elektrik di cafe serta pemasangan point wiring baru. Staff di cafe sangat friendly dan telah berikan kerjasama yang baik dengan Team.

Kami doakan supaya perniagaan Tuan Amir sentiasa maju dan dilimpah rezeki yang melimpah ruah. Amiin.Cantikkan cafe customer ni lepas semua lampu dah kami pasang haa siap ada kipas gergasi lagi tau. Takkan nak tengok je?

Jom booking dengan kami untuk dapatkan servis yang terbaik dan mantap.

WhatsApp kami segera www.wasap.my/60176824232 – Encik Din.

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Perkhidmatan Pendawaian Elektrik Pasang Soket Plug Lampu Kipas Electrical Wiring Wireman Technician Puncak Alam

Terpancar senyuman kegembiran diwajah Tuan Yuslizam. Selesai tugasan Team Makwe Engineering dalam membantu menyelesaikan masalah Tuan Yuslizam yang berada di Puncak Alam.

Terima kasih ucapkan kepada beliau kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan kami dan segera menghubungi Team Makwe. Anda telah membuat keputusan yang tepat. Kami amat menghargainya.

Tuan Yuslizam request untuk Team membantu beliau membuat electrical checking, pemasangan sokcet, pemasangan lampu serta supply lampu LED dan membuat pemasangan point wiring baru.

Alhamdulilah dan terima kasih. Kami doakan supaya Tuan Yuslizam sekeluarga sentiasa dipanjangkan umur dan diberikan rezeki yang sentiasa mengalir. Puas hati Makwe tengok wajah ceria pelanggan selepas Team berjaya membantu beliau menyelesaikan masalah pendawaian di kediaman pelanggan.

Bila pelanggan happy bermakna hasil kerja Team juga memuaskan. Jom gunakan perkhidmatan pendawaian daripada Makwe Engineering.

Kami bantu anda www.wasap.my/60176824232 – Encik Din.

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Perkhidmatan Pemasangan Kotak DB Single Phase Meru Klang Selangor Shah Alam Puncak Alam

Terima kasih kami ucapkan kepada Tuan Ashraf di Hamzah Alang, Meru. Beliau mencari kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan wiring domestik dan beliau telah menghubungi Makwe Engineering untuk menggunakan perkhidmatan daripada kami. Kami amat menghargainya dan berbesar hati kerana dapat menyelesaikan masalah Tuan Ashraf.

Beliau request untuk team membuat electrical checking, pemasangan soket, upgrade cable & servis DB single phase, pemasangan point wiring baru dan pemasangan lampu. Kami doakan supaya Tuan Ashraf sekeluarga sentiasa dipermudahkan dalam segala hal dan diberikan rezeki yang tak pernah putus serta kesihatan yang baik. Mencari pakar elektrik? Nak buat pendawaian 1 rumah? Nak yang trusted dan hasil kerja yang baik? YE #MAKWEENGINEERING laa yang anda cari. Jom whatsApp kami untuk dapatkan rundingan berkaitan dengan elektrik. www.wasap.my/60176824232 – Encik Din. Kami bantu selesaikan masalah anda. Website: www.MakweEngineering.comFb Page: Makwe EngineeringInstagram: Makwe EngineeringWiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Pakar Elektrik Wireman No. 1 Puncak Alam Shah Alam Klang Selangor

Selesai tugas Makwe membantu Tuan Jafry di kediaman beliau di Seksyen 13, Shah Alam. Beliau request untuk team membuat electrical checking, servis DB, upgrade cable dan pemasangan wiring untuk point baru. Alhamdulilah team berjaya membantu beliau.Terima kasih Makwe ucapkan kepada Tuan Jafry kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada Makwe Engineering.

Beliau juga telah berikan kerjasama yang baik dengan team. Kami berbesar hati dan amat menghargainya.

Kami doakan supaya Tuan Jafry sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki dan dibawah lindungan Nya. Anda mencari wireman yang trusted? Nak buat pendawaian 1 rumah tapi masih tak jumpa wireman yang boleh dipercayai dan hasil kerja yang memuaskan? Kami adalah pilhan yang tepat.

Jom whatsApp kami www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

. Kami bantu selesaikan masalah anda.

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe EngineeringInstagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

×