Perkhidmatan Elektrik Wiring Pendawaian baru 3 bilik Ruang Tamu Condominium Cantara Residence damansara.

Beberapa minggu lalu, salah seorang team Makwe telah dihubungi dan beliau mengatakan hasratnya untuk menggunakan perkhidmatan Makwe untuk pendawaian 1 rumah di kediaman beliau di Cantara Residence, Damansara.

Setelah membuat site visit, kata sepakat telah dibuat dan beliau bersetuju untuk menggunakan perkhidmatan daripada kami.Setelah hampir seminggu team berkampung di Damansara bagi merealisasikan impian Tuan Muzakkir untuk mempunyai sebuah kediaman yang berkonsepkan showroom yang cantik.

Beliau request untuk membuat wiring satu rumah, pemasangan soket, pemasangan lampu chandelier, lampu eyeball dan lain lain. Akhirnya selesai tugasan Team Makwe di Damansara.

Tuan Muzakkir juga berpuas hati dan seronok dengan hasil kerja team yang kemas dan sempurna. Beliau juga telah berikan kerjasama yang baik dan memudahkan urusan team semasa disite. Terima kasih Tuan kerana mempercayai Makwe Engineering dan kami doakan supaya Tuan dipanjangkan umur dan dikurniakan rezeki yang tak pernah putus.

Amiin

Jom whatsApp kami www.wasap.my/60176824232 – Encik Din.

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Perkhidmatan Elektrik Juruelektrik Wireman Troubleshoot 3 Phase Denai Alam Shah Alam.

Selesai tugasan team membantu Tuan Ismail di Denai Alam, Shah Alam. Beliau request untuk team membuat pemasangan lampu dan kipas, pemasangan socket, supply lampu Led serta membuat electrical checking sekiranya terdapat wiring yang rosak atau bermasalah.

Terima kasih kami ucapkan kepada Tuan kerana membuat pilihan yang tepat dengan memilih kami untuk membantu menyelesaikan masalah tuan. Kami amat menghargainya dan Tuan Ismail juga telah memberikan kerjasama yang baik dengan team semasa kerja – kerja dijalankan.

Kami doakan supaya Tuan sekeluarga sentiasa dipanjangkan umur dan diberikan rezeki yang sentiasa berpanjangan. Amiin Tercari – cari wireman yang trusted untuk membuat pendawaian elektrik satu rumah? Kenapa nak susah – susah? Makwe Engineering kan ada. Jom whatsApp kami untuk booking tarikh dan dapatkan rundingan berkaitan dengan pendawaian elektrik. Kami bantu anda.

Jom whatsApp kami www.wasap.my/60176824232 – Encik Din.

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Perkhidmatan Elektrik Pendawaian Wireman Wiring Electrical Wiring Technicain Pasang Lampu Kipas Bukit Jelutong Shah Alam

Wah cantiknya cafe Tuan Amir ni. Customer nak datang makan rasa seronok je. Terima kasih Makwe ucapkan kepada Tuan Amir di Bukit Jelutong kerana memilih untuk menghubungi dan menggunakan perkhidmatan Makwe Engineering.

Kami berbesar hati dapat membantu mencantikkan cafe Tuan. Terang benderang Pabloz Cafe dari jauh pun customer tak sabar nak masuk.

Antara kerja yang team Makwe lakukan di Pabloz Cafe adalah pemasangan socket plug, pemasangan kipas gergasi, pemasangan lampu, membuat penyelenggaraan elektrik di cafe serta pemasangan point wiring baru. Staff di cafe sangat friendly dan telah berikan kerjasama yang baik dengan Team.

Kami doakan supaya perniagaan Tuan Amir sentiasa maju dan dilimpah rezeki yang melimpah ruah. Amiin.Cantikkan cafe customer ni lepas semua lampu dah kami pasang haa siap ada kipas gergasi lagi tau. Takkan nak tengok je?

Jom booking dengan kami untuk dapatkan servis yang terbaik dan mantap.

WhatsApp kami segera www.wasap.my/60176824232 – Encik Din.

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Perkhidmatan Pendawaian Elektrik Pasang Soket Plug Lampu Kipas Electrical Wiring Wireman Technician Puncak Alam

Terpancar senyuman kegembiran diwajah Tuan Yuslizam. Selesai tugasan Team Makwe Engineering dalam membantu menyelesaikan masalah Tuan Yuslizam yang berada di Puncak Alam.

Terima kasih ucapkan kepada beliau kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan kami dan segera menghubungi Team Makwe. Anda telah membuat keputusan yang tepat. Kami amat menghargainya.

Tuan Yuslizam request untuk Team membantu beliau membuat electrical checking, pemasangan sokcet, pemasangan lampu serta supply lampu LED dan membuat pemasangan point wiring baru.

Alhamdulilah dan terima kasih. Kami doakan supaya Tuan Yuslizam sekeluarga sentiasa dipanjangkan umur dan diberikan rezeki yang sentiasa mengalir. Puas hati Makwe tengok wajah ceria pelanggan selepas Team berjaya membantu beliau menyelesaikan masalah pendawaian di kediaman pelanggan.

Bila pelanggan happy bermakna hasil kerja Team juga memuaskan. Jom gunakan perkhidmatan pendawaian daripada Makwe Engineering.

Kami bantu anda www.wasap.my/60176824232 – Encik Din.

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Perkhidmatan Pemasangan Kotak DB Single Phase Meru Klang Selangor Shah Alam Puncak Alam

Terima kasih kami ucapkan kepada Tuan Ashraf di Hamzah Alang, Meru. Beliau mencari kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan wiring domestik dan beliau telah menghubungi Makwe Engineering untuk menggunakan perkhidmatan daripada kami. Kami amat menghargainya dan berbesar hati kerana dapat menyelesaikan masalah Tuan Ashraf.

Beliau request untuk team membuat electrical checking, pemasangan soket, upgrade cable & servis DB single phase, pemasangan point wiring baru dan pemasangan lampu. Kami doakan supaya Tuan Ashraf sekeluarga sentiasa dipermudahkan dalam segala hal dan diberikan rezeki yang tak pernah putus serta kesihatan yang baik. Mencari pakar elektrik? Nak buat pendawaian 1 rumah? Nak yang trusted dan hasil kerja yang baik? YE #MAKWEENGINEERING laa yang anda cari. Jom whatsApp kami untuk dapatkan rundingan berkaitan dengan elektrik. www.wasap.my/60176824232 – Encik Din. Kami bantu selesaikan masalah anda. Website: www.MakweEngineering.comFb Page: Makwe EngineeringInstagram: Makwe EngineeringWiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Pakar Elektrik Wireman No. 1 Puncak Alam Shah Alam Klang Selangor

Selesai tugas Makwe membantu Tuan Jafry di kediaman beliau di Seksyen 13, Shah Alam. Beliau request untuk team membuat electrical checking, servis DB, upgrade cable dan pemasangan wiring untuk point baru. Alhamdulilah team berjaya membantu beliau.Terima kasih Makwe ucapkan kepada Tuan Jafry kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada Makwe Engineering.

Beliau juga telah berikan kerjasama yang baik dengan team. Kami berbesar hati dan amat menghargainya.

Kami doakan supaya Tuan Jafry sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki dan dibawah lindungan Nya. Anda mencari wireman yang trusted? Nak buat pendawaian 1 rumah tapi masih tak jumpa wireman yang boleh dipercayai dan hasil kerja yang memuaskan? Kami adalah pilhan yang tepat.

Jom whatsApp kami www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

. Kami bantu selesaikan masalah anda.

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe EngineeringInstagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Perkhidmatan Pendawaian Elektrik di Dusun Kebun Tok Abah Bukit Cherakah Meru Klang Selangor

Kalini lain sedikit, team Makwe dapat pengalaman baru yang mana pelanggan menghubungi team untuk membuat pendawaian dikebun beliau di Bukit Cerakah, Meru.

Terima kasih kami ucapkan kepada Tuan Norman kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada Makwe Engineering. Beliau request untuk team membuat pemasangan beberapa unit lampu dan upgrade wiring, pemasangan kipas serta membuat electrical checking bagi memastikan elektrik dalam keadaan selamat dan baik.

Kami doakan supaya Tuan Norman sekeluarga diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki. Amiin Seronoknya tengok pelanggan happy dengan hasil kerja team yang memuaskan. Anda juga mencari wireman yang boleh bantu buat pemasangan, penyelenggaraan & troubleshooting dirumah anda? Jom whatsApp kami. Makwe Engineering adalah pilihan yang tepat & kami sedia membantu anda.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Wiring Elektrikal Pasang Lampu Kipas Pendawaian Elektrik Rumah Sewa Pekerja Shah Alam

Alhamdulilah dan terima kasih Makwe ucapkan kepada Tuan Lokman di Shah Alam kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada Makwe dan telah berikan respon dan feedback yang positif terhadap hasil kerja team Makwe.

Kami berbesar hati dan amat menghargainya. Tuan Lokman request untuk team membuat pemasangan socket plug, pemasangan lampu dan kipas serta membuat penambahan wiring suis.

Beliau mencari kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan pemasangan elektrik dan Makwe Engineering adalah pilihan yang tepat.

Kami doakan supaya Tuan Lokman berjaya dalam segala hal dan dimewahkan dengan rezeki yang sentiasa mengalir.

Sampai bila nak pakai extension? Tak takut ke pakai barangan yang ‘high current’ pada extension? Bahaya tau! Jom whatsApp kami untuk membuat pemasangan socket yang lebih banyak di rumah anda.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe EngineeringInstagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Pasang Lampu Downlight Kontraktor Elektrical Wiring Puncak Alam

Terima kasih Makwe ucapkan kepada Pelanggan yang berada di Puncak Alam. Beliau mencari Kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan pemasangan elektrik.

Terima kasih kerana memilih Makwe Engineering dan menghubungi kami segera untuk booking slot. Kami amat menghargainya. Beliau request untuk membuat pemasangan socket plug dan pemasangan lampu downlight. Segera Team kami bergegas ke kediaman beliau untuk menyelesaikan permasalahan yang dihadapi.

Kami doakan supaya Tuan sekeluarga sentiasa dipermudahkan segala urusan dan dilimpahkan rezeki yang sentiasa mengalir. Amiin Tuan ni pun dah tambah socket plug kat rumah.

Sebab apa?

Sebab sedar tentang bahaya menggunakan extension yang terlalu banyak di rumah.

Jom whatsApp kami untuk membuat pemasangan, penyelenggaraan / troubleshooting dan pendawaian elektrik.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wireman ShahAlam | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang

Perkhidmatan Kontraktor Pendawaian Elektrik Electrical Wiring Supply Pasang Lampu Kipas Saujana Utama Sungai Buloh

Selesai tugas Team Makwe membantu menyelesaikan masalah Tuan Amir di kediaman beliau di Saujana Utama. Beliau mencari Kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan pemasangan elektrik. Beliau request untuk Team membuat pemasangan spotlight baru, supply lampu LED dan membuat penambahan point wiring baru.

Alhamdulilah dan terima kasih kami ucapkan kepada Tuan Amir kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada kami dan mempercayai hasil kerja Team Makwe. Kami amat menghargainya.

Kami doakan supaya Tuan Amir dan keluarga sentiasa dimudahkan urusan dan berbahagia dunia akhirat.Anda perlukan bantuan daripada kami?

” Rumah blackout suami dah godek DB masih tak jumpa jalan? Okay masa ni la si isteri kena cari jalan penyelesaian dengan menghubungi kami Makwe Engineering. Kami bantu masalah blackout dirumah anda. “

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe EngineeringWiring

Meru Klang | Wiring Klang | Wireman Klang | Wireman Meru | reman ShahAlam | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring

×