5 Tips Pemilihan Kontraktor yang Betul

Image may contain: text

Harini tim Makwe Engineering ingin berkongsi dengan anda semua sedikit ilmu berkenaan tips memilih kontraktor yang betul agar tidak ditipu.
.
.
Pemilihan kontraktor dibuat bukan sahaja meniliai pada satu sudut sahaja tetapi pemilihan kontraktor perlulah dilakukan dengan teliti dan menilai semua hasil kerja kontraktor tersebut.
.
#wiringmeru#wireman#wiringpuncakalam#wiringkapar#rumahsewa#sementa#kapar#setiaalam#uitmshahalam#uitmpuncakalam#wiringklang#pemasanganlampu#pemasangankipas#aircond#hiasandalaman#rumahselangorku#giveaway#membaikilampu#membaikikipas#kontraktorelektrik#servisaircond#shahalam#klang

RUMAH PENGANTIN BLACKOUT / TRIP

Image may contain: 2 people, text that says "SPOTLIGHT Lobak Merah < 141Shares "Dalam gelap pun onzzz" Rumah Blackout Waktu Majlis Nikah Tapi Teruskan Je Pakai Lampu Handphone"

TAK SAMPAI HATI PULA BILA TENGOK PENGANTIN NI BERGELAP SEMASA MAJLIS PERNIKAHAN MEREKA.
.
Ni baru Blackout belum litar pintas ( MINTA DIJAUHKAN ), Sanggup ke kita sebagai ibu dan ayah tengok majlis anak kita rosak disebabkan kesalahan datang dari kita? Ye lah, Wiring rumah ada yang problem tapi masih nak tangguh – tangguh call Wireman untuk datang check dan buat repairing masalah masalah wiring di rumah.
.
kami tengok gambar ni pun kami sedih, kalau tidak kami dah bantu seisi keluarga encik supaya majlis berjalan dalam keadaan selesa, terang dan tidak berpanas.
.
—>> www.wasap.my/60176824232 – Encik Din.
—>> www.wasap.my/60176824232 – Encik Din.

#ServisElektrikSelangor
#ServisElektrikKlang
#PakarElektrikPuncakAlam

JAUHKAN WIRE DARI PANDANGAN KANAK II

Image may contain: 1 person, text that says "JAUHKAN WIRE DARI PANDANGAN KANAK Il MAKWE"

Antara cara yang boleh mengelakkan anak kecil dari bahaya elektrik dan mengekalkan eselamatan dirumah.
.
1. Kenalpasti Bahaya Elektrik Dalam Rumah.
.
2. Jauhkan Dari capaian Kanak – Kanak.
.
3. Gunakan Penutup Socket Elektrik menggunakan penutup khas.
.
4. Terangkan erti bahaya bermain dengan elektrik.
.
5. Berikan anak rasa tanggungjawab.

Jenis – Jenis Tangga

TANGGA.
.

Image may contain: text


Tangga sangat penting untuk setiap rumah. anda setuju tak tangga penting?.
.
Okay nisa share sikit kepentingan tangga ni.
.
1. Tangga Digunakan untuk mencapai sesuatu yang lebih tinggi. (bola, Badminton, mahupun kucing yang tersangkut di atas bumbung).
.
2. Untuk pekerjaan seperti tim kami, tangga adalah satu keperluan yang wajib kami bawa ke mana2 untuk membantu masalah Pelanggan teristimewa yang pilih kami untuk bantu mereka.
.
3. Banyak kelebihan tangga terutamanya untuk sesiapa sahaja yang ingin berada atau ke tempat yang lebih tinggi.
.
4. Selebihnya anda boleg baca dalam gambar. ☺️
.
Semoga ia bermanfaat ye. Take Care. Kita Jaga Kita. LawanCovid bukan guna tangga taw.. theehehe joke2 🙊.
.
Tq Baca. Have fun and have a great days everyone.

×