Ar Rahnu Port Klang Electrical Wiring Wireman Pasang Lampu Elektrikal Servis Selangor

Makwe nak ucapkan terima kasih kepada Ar Rahnu, Port Klang kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan Makwe kali kedua (repeat). Alhamdulilah dan terima kasih kerana mempercayai dan berpuas hati dengan perkhidmatan dan hasil kerja Team Makwe. Kami berbesar hati dan amat menghargainya. Ar Rahnu menghubungi Makwe untuk kami menyelesaikan beberapa perkara seperti membuat pemasangan switch 3 gang, supply lampu LED, electrical checking dengan menggunakan alatan pengujian, mengenalpasti wiring yang bermasalah dan membuat point wiring baru untuk aircond 20 amp. Staff di Ar Rahnu sangat peramah dan telah berikan kerjasama yang baik dengan Team.

Kami doakan supaya semua urusan dipermudahkan oleh Nya dan semua staff dilimpahkan rezeki yang sentiasa mengalir. Amiin. Wahhh seronoknya tengok customer repeat kali kedua untuk perkhidmatan Makwe Engineering. Team kami terdiri daripada anak muda yang mahir dan berpengalaman dalam bidang elektrikal.

Jom booking dengan kami segera.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Servis Chemical Aircond Kampung Delek Meru Klang Selangor

Senyuman yang diukir oleh pelanggan selepas menggunakan perkhidmatan Makwe membuatkan kami rasa happy. Terima kasih kami ucapkan kepada Puan Latifah di Kampung Delek Kiri kerana memilih Makwe dan segera menghubungi kami untuk booking supaya masalah dikediaman beliau dapat kami selesaikan. Puan Latifah request untuk Team membuat electrical checking dengan menggunakan alatan pengujian, normal servis aircond, tambah point baru untuk aircond dan membuat penyelenggaraan DB bagi memastikan kediaman beliau selamat. Kami doakan supaya Puan Latifah dan keluarga sentiasa dimudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki yang sentiasa mengalir. Amiin

Makwe bukan hanya menyediakan perkhidmatan pendawaian elektrik tapi kami juga menawarkan perkhidmatan service aircond. Jom whatsApp kami segera untuk booking. Kami sedia membantu anda dan anda pasti berpuas hati dengan hasil kerja Makwe Engineering.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Point Wiring Baru Servis Wireman Electrical Wiring Meru Klang.

Alhamdulilah sekalung penghargaan dan terima kasih kami ucapkan kepada Tuan Saiful di Meru,Klang kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada Makwe dan mempercayai hasil kerja Team Makwe.

Tuan Saiful request untuk team membuat pemasangan dan penambahan socket plug, membuat electrical checking dengan menggunakan alatan pengujian bagi memastikan farmasi beliau dalam keadaan yang selamat dan membuat pemasangan lampu.

Tuan Saiful mencari kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan troubleshooting blackout rumah dan memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada Makwe Engineering.

Kami doakan supaya perniagaan Encik Saiful semakin maju dan dimurahkan rezeki. Amiin.Seronoknya tengok socket plug dah banyak. Tak perlu dah nak guna extension yang banyak sampai cair plug top. Nak juga buat pemasangan socket plug? Lagi lagi untuk dapur kan. Bolehh, whatsApp Makwe segera. Kami bantu anda tambah socket plug.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Pendawaian Elektrik Servis Wireman Electrical Checking Saujana Utama Sungai Buloh

Terima kasih kami ucapkan kepada pelanggan yang berada di Saujana Utama kerana membuat pilihan yang tepat dengan menghubungi Makwe dan memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada kami. Kami berbesar hati dan amat menghargainya. Antara kerja yang berjaya Team Makwe selesaikan adalah membuat penyelenggaraan DB, menukar MCB yang telah rosak, mengenalpasti sekirang terdapat wiring yang bermasalah dan membuat electrical checking dengan menggunakan alatan pengujian. Beliau mencari kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan troubleshooting blackout rumah dan Makwe adalah pilihan yang sangat tepat.

Kami doakan supaya Tuan sekeluarga sentiasa dirahmati dan dimewahkan dengan rezeki yang sentiasa mengalir. Amiin. Anda nak Team Makwe buat electrical checking di kediaman anda? Yelah rumah dah lama duduk tapi tak pernah buat pemeriksaan elektrik sama ada selamat ke tak kan, tak tahu benda apa yang duduk dalam soket silap – silap dah bersarang kan.

Jom whatsApp kami segera. Kami bantu anda. Selamatkan nyawa yang tersayang sebelum terlambat.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe EngineeringInstagram: Makwe Engineering

Wiring Meru Klang | Wiring Klang | Wiring Sementa | Wiring Rantau Panjang | Wireman Klang | Wireman Meru | Wiring Puncak Alam | Wireman ShahAlam | Kontraktor Elektrik | Pemasangan Kipas | Pemasangan Lampu | Pendawaian Elektrik | Kontraktor Pendawaian Elektrik | Kontraktor Berdaftar | CIDB | Wireman Malaysia | Wireman Kompeten | Electrical Wiring | Electrician Shah Alam | Electrician Klang.

Anai – Anai Punca Trip Blackout Elektrik Servis Wireman Bandar Puncak Alam

Selesai tugasan Team membantu Tuan Rauf di kediaman beliau di Taman Alam Jaya, Bandar Puncak Alam. Team membantu menyelesaikan masalah membuat pemasangan soket baru surface 3 unit dan memasang suis 4 gang, pemasangan lampu hiasan 2 unit, membuat wiring dan pemasangan lampu serta kipas. Beliau mencari Kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan pemasangan elektrik domestik.

Ribuan terima kasih kami ucapkan kepada Tuan Rauf kerana membuat pilihan yang tepat dengan menghubungi Makwe Engineering dan telah berikan kerjasama yang baik dengan Team.

Kami doakan supaya Tuan Rauf dan keluarga sentiasa dimewahkan rezeki yang tak pernah putus dan berbahagia dunia akhirat. Amiin Haaa nak tukar soket juga? Takutkan kat dalam soket tu ada apa kita tak tahu kan? Patutlah asyik rosak. Okay jom whatsApp Makwe, kami buat electrical checking dan kami bantu anda.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering


No 1 Wireman Kontraktor Pendawaian Terbaik Shah Alam Klang Selangor

Sekalung perhargaan dan ribuan terima kasih kami ucapkan Puan Molly kerana membuat pilihan yang tepat dengan menghubungi kami dan mempercayai Team Makwe serta telah berikan kerjasama yang baik dan memudahkan urusan TeamBeliau menghubungi kami adalah untuk membuat pemasangan lampu & kipas, penyelenggaraan / troubleshooting, membuat electrical checking serta penyelengaraan DB.

Terima kasih sekali lagi diucapkan kepada beliau dan Makwe doakan supaya Puan Molly sentiasa dilancarkan segala urusan dan diberikan rezeki yang melimpah ruah. Amiin Apa yang kami boleh bantu anda? Kami boleh bantu anda dari segi pendawaian, pemasangan dan penyelenggaraan. Jadi, jom whatsApp kami segera.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Pendawaian Elektrikal Servis Technician Electrical Wiring Rantau Panjang Klang Selangor.

Alhamdulilah selesai tugasan Team Makwe membantu Puan Aisyah di Rantau Panjang, Klang.

Team membantu beliau membuat pemasangan kipas, pemasangan suis dan regulator dan membuat penambahan wiring point baru.

Beliau mencari kontaktor yang boleh berikan perkhidmatan pemasangan elektrik domestik.

Terima kasih kami ucapkan kepada Puan Aisyah kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada Makwe dan mempercayai hasil kerja daripada Team Makwe.

Kami doakan supaya Puan Aisyah dan keluarga sentiasa diberkati dan dimudahkan dalam segala hal. Amiin

Anda mencari wireman yang boleh buat pendawaian elektrik?Pemasangan? Penyelenggaraan? Troubleshooting? Haa, dah betul dah tu Makwe Engineering adalah pilhan yang tepat. Jom whatsApp kami segera.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe Engineering

Instagram: Makwe Engineering

Pendawaian Elektrik Technician Kontraktor Wiring Electrical Hamzah Alang Meru Klang

Sekalung penghargaan dan ribuan terima kasih kami ucapkan kepada Tuan Hafiz yang berada di Hamzah Alang, Meru kerana menggunakan perkhidmatan daripada Makwe Engineering dan mempercayai hasil kerja kami. Kami amat menghargainya. Kediaman Tuan Hafiz telah berlaku blackout dan beliau segera menghubungi kami untuk membuat penyelenggaraan DB 3 phase dan kami mengesan masalah pendawaian elektrik menggunakan alatan pengujian. Kami juga telah menukar fius yang telah terbakar.

Terima kasih dan kami doakan supaya Tuan Hafiz sekeluarga sentiasa dibawah lindungan Nya dan diberkati dunia akhirat. Amiin.

Rumah anda juga sering blackout? Dah cuba cari apa masalah tapi tak jumpa? Jangan risau, Team Makwe kan ada. Hubungi kami untuk kami buat troubleshooting di kediaman anda.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com

Fb Page: Makwe EngineeringInstagram: Makwe Engineering

Kontraktor Pendawaian Elektrik Servis DB dan Pemasangan Lampu Kipas Pejabat di Hill Park Puncak Alam

Alhamdulilah selesai tugas Team Makwe membantu Tuan Fakrul di Hillpark, Puncak Alam. Beliau menghubungi Makwe adalah untuk membuat penyelenggaraan elektrik 3 phase, membuat electrical checking menggunakan alatan pengujian, pemasangan lampu dan kipas, pemasangan ekzos fan dan membuat pendawaian baru.

Beliau mencari Kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan pemasangan elektrik dan wiring pejabat. Ribuan terima kasih dan sekalung penghargaan kami ucapkan kepada Tuan Fakhrul kerana memberi peluang kepada kami untuk bantu Tuan dan mempercayai hasil kerja kami. Kami doakan supaya semua urusan Tuan berjalan lancar dan rezeki yang melimpah. Amiin

Kepakaran kami adalah membuat pemasangan elektrik, penyelenggaraan elektrik / troubleshooting, pendawaian rumah, kedai dan premis mengikut kepuasan anda. Jom whatsApp kami segera.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com
Fb Page: Makwe Engineering
Instagram: Makwe Engineering

Kontraktor Pendawaian Elektrik Servis DB Pemasangan Lampu Track Light di Seksyen 22 Shah Alam

Selesai tugas Team membantu Tuan Firdaus di Seksyen 22, Shah Alam. Beliau mencari kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan pemasangan elektrik dan wiring pejabat. Jadi, beliau telah membuat keputusan yang bijak dengan menghubungi Makwe Engineering bagi menyelesaikan masalah beliau.

Tuan Firdaus menghubungi Makwe untuk membuat pemasangan lampu Tracklight agar pencahayaan terlihat lebih cantik di ruangan rumah dan Makwe juga membuat electrical checking. Ribuan terima kasih kami ucapkan kepada Tuan kerana telah menggunakan perkhidmatan kami dan Makwe doakan supaya Tuan dan keluarga sentiasa dipermudahkan segala urusan dan dilimpahkan rezeki yang tak pernah putus. Amiin

Mesti ada yang tak berkelip tengok kan? Makin cantik la rumah Tuan ni lepas pasang tracklight kan? Jom la kami tolong pasangkan tracklight ni. Lepas ni jiran datang mesti dia pulak yang tak berkelip. Jom whatsApp kami.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com
Fb Page: Makwe Engineering
Instagram: Makwe Engineering

×