Kontraktor Pendawaian Elektrik Servis DB dan Pemasangan Lampu Hiasan Socket Plug di Setia Alam

Alhamdulilah dan ribuan terima kasih kami ucapkan kepada Magni Sure Sdn Bhd di Setia Alam kerana memberi peluang kepada Makwe dan mempercayai hasil kerja daripada team Makwe dan juga telah berikan kerjasama yang baik dengan team.

Team membantu membuat pemasangan lampu hiasan, wiring baru untuk soket plug dan elektrical checking bagi memastikan elektrik yang digunakan tidak terlebih beban dan selamat. Kami berbesar hati dan doakan supaya customer kami sentiasa di lindungi dan dimurahkan rezeki yang tak pernah putus. Amiin

Cantik kan kalau office macam ni? Rasa semangat je nak buat kerja kan. Jom whatsApp kami untuk kami bantu anda buat pemasangan lampu & kipas atau pendawaian elektrik.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com
Fb Page: Makwe Engineering
Instagram: Makwe Engineering

Kontraktor Pendawaian Elektrik Servis DB dan Pemasangan Lampu Kipas di Saujana Utama Sungai Buloh

Selesai tugas Team Makwe Engineering membantu Puan Zarin di kediaman beliau di Saujana Utama, Sungai Buloh. Team membantu beliau membuat penyelenggaraan dan troubleshooting, pemasangan lampu dan kipas, electrical checking serta servis DB bagi memastikan tiada kerosakan yang berlaku.

Ribuan terima kasih dan sekalung penghargaan kami ucapkan kepada Puan Zarin kerana menghubungi dan memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada Makwe Engineering. Kami doakan supaya Puan dan keluarga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Amiin

Haaa teringin nak guna perkhidmatan daripada Makwe Engineering? Seronokkan tengok semua feedback positif je dari pelanggan. Jom whatsApp kami, Makwe bantu anda selesaikan masalah pendawaian elektrik.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com
Fb Page: Makwe Engineering
Instagram: Makwe Engineering

Kontraktor Pendawaian Elektrik Servis DB Rumah Blackout di Bandar Seri Coalfield

Sekalung penghargaan dan ucapan ribuan terima kasih diucapkan kepada pelanggan Makwe Engineering dari Bandar Seri Coalfield kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada kami.

Team berjaya membantu pelanggan dengan membuat electrical checking, penyelenggaraan dan troubleshooting elektrik, pemasangan lampu & kipas dan servis DB. Terima kasih dan kami doakan semua pelanggan Makwe bahagia dunia akhirat dan rezeki tak pernah putus. Amiin

Haa nak juga team Makwe datang rumah untuk buat electrical checking? Yelah rumah dah lama kan tapi tak pernah buat electrical checking. Tengok Makwe macam ada kepakaran je. Ye betul. Elektrikal adalah kepakaran kami.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din
Website: www.MakweEngineering.com
Fb Page: Makwe Engineering
Instagram: Makwe Engineering

Pendawaian Elektrik Electrical Wiring Wireman JALAN DUSUN, MERU KLANG

Alhamdulilah dan terima kasih kami ucapkan kepada Tuan Rashidi di Meru, Klang kerana mempercayai dan memilih Makwe Engineering untuk selesaikan masalah dan juga Tuan Rashidi mencari kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan pemasangan elektrik dan wiring domestik

Tuan Rashidi request untuk membuat pemasangan kipas dan lampu hiasan, Pemasangan water heater, Pemasangan plug dan socket dan penambahan wiring untuk point baru. Alhamdulilah team Makwe berjaya membantu Tuan Rashidi. Kami doakan supaya Tuan dan keluarga sentiasa dibawah lindungan Nya dan dimewahkan rezeki yang melimpah ruah. Amiin

Cantik kan rumah Tuan ni? Tak teringin ke nak pasang lampu hiasan macam tu? Kalau teringin jom whatsApp kami, kita kasi settle. Kami boleh bantu anda.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din
Website: www.MakweEngineering.com
Fb Page: Makwe Engineering
Instagram: Makwe Engineering

Pendawaian Elektrik Electrical Wiring Wireman DESA COALFIELD

Sekalung penghargaan dan ucapan ribuan terima kasih diucapkan kepada pelanggan Makwe Engineering dari Bandar Seri Coalfield kerana memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada kami.

Team berjaya membantu pelanggan dengan membuat electrical checking, penyelenggaraan dan troubleshooting elektrik, pemasangan lampu & kipas dan servis DB. Terima kasih dan kami doakan semua pelanggan Makwe bahagia dunia akhirat dan rezeki tak pernah putus. Amiin

Haa nak juga team Makwe datang rumah untuk buat electrical checking? Yelah rumah dah lama kan tapi tak pernah buat electrical checking. Tengok Makwe macam ada kepakaran je. Ye betul. Elektrikal adalah kepakaran kami.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din
Website: www.MakweEngineering.com
Fb Page: Makwe Engineering
Instagram: Makwe Engineering

Pendawaian Elektrik Electrical Wiring Wireman SAUJANA UTAMA

Selesai tugas Team Makwe Engineering membantu Puan Zarin di kediaman beliau di Saujana Utama, Sungai Buloh. Team membantu beliau membuat penyelenggaraan dan troubleshooting, pemasangan lampu dan kipas, electrical checking serta servis DB bagi memastikan tiada kerosakan yang berlaku.

Ribuan terima kasih dan sekalung penghargaan kami ucapkan kepada Puan Zarin kerana menghubungi dan memilih untuk menggunakan perkhidmatan daripada Makwe Engineering. Kami doakan supaya Puan dan keluarga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Amiin

Haaa teringin nak guna perkhidmatan daripada Makwe Engineering? Seronokkan tengok semua feedback positif je dari pelanggan. Jom whatsApp kami, Makwe bantu anda selesaikan masalah pendawaian elektrik.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com
Fb Page: Makwe Engineering
Instagram: Makwe Engineering

Pendawaian Elektrik Electrical Wiring Wireman SETIA ALAM

Alhamdulilah dan ribuan terima kasih kami ucapkan kepada Magni Sure Sdn Bhd di Setia Alam kerana memberi peluang kepada Makwe dan mempercayai hasil kerja daripada team Makwe dan juga telah berikan kerjasama yang baik dengan team.

Team membantu membuat pemasangan lampu hiasan, wiring baru untuk soket plug dan elektrical checking bagi memastikan elektrik yang digunakan tidak terlebih beban dan selamat. Kami berbesar hati dan doakan supaya customer kami sentiasa di lindungi dan dimurahkan rezeki yang tak pernah putus. Amiin

Cantik kan kalau office macam ni? Rasa semangat je nak buat kerja kan. Jom whatsApp kami untuk kami bantu anda buat pemasangan lampu & kipas atau pendawaian elektrik.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com
Fb Page: Makwe Engineering
Instagram: Makwe Engineering

Pendawaian Elektrik Electrical Wiring Wireman SEKSYEN 22 SHAH ALAM

Selesai tugas Team membantu Tuan Firdaus di Seksyen 22, Shah Alam. Beliau mencari kontraktor yang boleh berikan perkhidmatan pemasangan elektrik dan wiring pejabat. Jadi, beliau telah membuat keputusan yang bijak dengan menghubungi Makwe Engineering bagi menyelesaikan masalah beliau.

Tuan Firdaus menghubungi Makwe untuk membuat pemasangan lampu Tracklight agar pencahayaan terlihat lebih cantik di ruangan rumah dan Makwe juga membuat electrical checking. Ribuan terima kasih kami ucapkan kepada Tuan kerana telah menggunakan perkhidmatan kami dan Makwe doakan supaya Tuan dan keluarga sentiasa dipermudahkan segala urusan dan dilimpahkan rezeki yang tak pernah putus. Amiin

Mesti ada yang tak berkelip tengok kan? Makin cantik la rumah Tuan ni lepas pasang tracklight kan? Jom la kami tolong pasangkan tracklight ni. Lepas ni jiran datang mesti dia pulak yang tak berkelip. Jom whatsApp kami.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com
Fb Page: Makwe Engineering
Instagram: Makwe Engineering

Pendawaian Elektrik Electrical Wiring Wireman MERU, KLANG

Sekalung penghargaan dan ribuan terima kasih kami ucapkan kepada Tuan Hafiz yang berada di Hamzah Alang, Meru kerana menggunakan perkhidmatan daripada Makwe Engineering dan mempercayai hasil kerja kami. Kami amat menghargainya.

Kediaman Tuan Hafiz telah berlaku blackout dan beliau segera menghubungi kami untuk membuat penyelenggaraan DB 3 phase dan kami mengesan masalah pendawaian elektrik menggunakan alatan pengujian. Kami juga telah menukar fius yang telah terbakar. Terima kasih dan kami doakan supaya Tuan Hafiz sekeluarga sentiasa dibawah lindungan Nya dan diberkati dunia akhirat. Amiin

Rumah anda juga sering blackout? Dah cuba cari apa masalah tapi tak jumpa? Jangan risau, Team Makwe kan ada. Hubungi kami untuk kami buat troubleshooting di kediaman anda.

Jom whatsapp www.wasap.my/60176824232 – Encik Din

Website: www.MakweEngineering.com
Fb Page: Makwe Engineering
Instagram: Makwe Engineering

×